Tarieven/prijzen

Tijdsduur
Het gratis en vrijblijvend oriëntatiegesprek duurt ongeveer 30 minuten.
Tijdens dit gesprek kijken we of we tot samenwerking kunnen komen en of de mogelijkheden van Bewustmijn bij jou passen en geschikt zijn.

Na het intakegesprek maken we een nieuwe afspraak voor een vervolgsessie. Een sessie bij Bewustmijn duurt 75 minuten. Bewustmijn kiest voor deze tijdsduur omdat je dan alle tijd en ruimte hebt om tot de kern te komen in een sessie.

Afspraken
Het aantal afspraken en de frequentie zijn zeer afhankelijk van jouw vraag en behoefte.
Over het algemeen zijn 3 tot 10 sessies voldoende. Soms is 1 sessie al genoeg, soms, als je dieper wilt ingaan op achterliggende hobbels, zijn er meer dan 10 sessie nodig.
Er zijn geen verplichtingen aan het aantal afspraken en je kunt op elk moment stoppen.

Tarieven

Sessie* €80,-
Pakket 1 (5 sessies) €375,-
Pakket 2 (7 sessies) €499,-
Pakket 3 (10 sessies) €699,-
Workshops (vanaf) €25,-
Inspiratiesessie €45,-

Ook is er PGB begeleiding mogelijk. Kijk op de speciale PGB pagina en neem voor meer informatie contact op met BewustMijn via info@bewustmijn.nl of via het contactformulier.

Privacy
De sessies zijn strikt vertrouwelijk. Hierdoor kan werkelijk alles vrijuit besproken worden. Lees de beroepscode voor meer informatie en uitzonderingen.

Afspraken en afzeggen
Een afspraak kan per telefoon of e-mail gemaakt worden. Er zijn geen wachttijden en over het algemeen kun je binnen 1 of 2 weken terecht.

Afzeggen van een afspraak kan kosteloos tot 24 uur voor de sessie.
Zeg je binnen 24 uur af, dan reken ik een bedrag van €35,-.
Je krijgt dan een factuur thuisgestuurd. Ik hou tenslotte tijd voor je vrij en krijg deze tijd niet meer opgevuld met een sessie van iemand anders.

Voor informatie, vragen en aanmelding, neem contact op het contactformulier, mail naar info@bewustmijn.nl of bel 06-10996406

*Een sessie duurt 75 minuten incl. reiskosten en -tijd binnen een straal van 10 km van Zoetermeer. Daarbuiten worden extra reiskosten berekend.

Alle prijzen zijn incl BTW.
Voor individuele workshops, avonden of dagen, vraag naar de mogelijkheden.